Δωρεάν Μεταφορικά για παραγγελίες άνω των 50€

Αναζήτηση

Τρόποι πληρωμής

Αρχική / Τρόποι πληρωμής

Τρόποι πληρωμής

Αρχική / Τρόποι πληρωμής

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΤΡΟΠΟΥ ΠΛΗΡΩΜΗΣ


Για τη διευκόλυνση και εξυπηρέτηση όλων όσων επιθυμούν να αγοράσουν από το ηλεκτρονικό μας κατάστημα, το brandsfashion.gr, διαθέτει τους ακόλουθους εναλλακτικούς τρόπους πληρωμής:

  1. ΑΝΤΙΚΑΤΑΒΟΛΗ(έξοδα επιβάρυνσης 3 €) ισχύει για παραγγελίες εώς 200€
  2. Μπορείτε να πληρώσετε τη στιγμή της παραλλαβής της παραγγελίας σας.

  3. ΠΙΣΤΩΤΙΚΗ/ΧΡΕΩΣΤΙΚΗ ΚΑΡΤΑ(χωρίς έξοδα)
  4. Μπορείτε να εξοφλήσετε το ποσό αξίας της παραγγελίας σας χρεώνοντας την πιστωτική/χρεωστική σας κάρτα (Visa, Mastercard) ακολουθώντας τη σχετική διαδικασία στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα, μέσω του ασφαλούς τραπεζικού περιβάλλοντος της τράπεζας Viva Wallet.

  5. ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΣΕ ΤΡΑΠΕΖΙΚΟ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ (τυχόν τραπεζικά έξοδα επιβαρύνουν τον Πελάτη)

Υπάρχει η δυνατότητα εξόφλησης του ποσό αξίας της παραγγελίας μέσω κατάθεσης σε έναν από τους παρακάτω τραπεζικούς λογαριασμούς της εταιρείας μας:
Εθνική:
IBAN: GR5801103450000034501137789

VIVA WALLET:
IBAN: GR7570100000000947444897389

Στοιχεία δικαιούχου λογαριασμών: BRANDSFASHION Ε.Ε.
Η παραγγελία σας θα μπορεί να επεξεργαστεί μόνον εφόσον έχει πραγματοποιηθεί η εξόφληση του συνολικού ποσού αξίας της παραγγελίας, εντός 24 ωρών, ειδάλλως η παραγγελία θα ακυρώνεται αυτομάτως.
Για την ταχύτερη και καλύτερη εξυπηρέτησή σας, παρακαλούμε όπως μας αποστείλετε αντίγραφο της εντολής κατάθεσης, εντός 24 ωρών, μέσω e-mail στο financial@brandsfashion.gr, αναγράφοντας ώς αιτιολογία τον αριθμό παραγγελίας σας και το ονοματεπώνυμο σας.
Σημείωση: Οι πελάτες εκτός Ευρωπαϊκής Ένωσης υπόκεινται σε τυχόν οικονομικές επιβαρύνσεις λόγω διαφορών στην ισοτιμία, εκτελωνισμών κλπ. για τα οποία η εταιρεία δεν φέρει καμία ευθύνη.

Loader