ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΤΡΟΠΟΥ ΠΛΗΡΩΜΗΣ


Για τη διευκόλυνση και εξυπηρέτηση όλων όσων επιθυμούν να αγοράσουν από το ηλεκτρονικό μας κατάστημα, το brandsfashion.gr, διαθέτει τους ακόλουθους εναλλακτικούς τρόπους πληρωμής:

 1. ΑΝΤΙΚΑΤΑΒΟΛΗ(έξοδα επιβάρυνσης 3,00 €) ισχύει για παραγγελίες εώς 200€
 2. Μπορείτε να πληρώσετε τη στιγμή της παραλλαβής της παραγγελίας σας.

 3. ΠΙΣΤΩΤΙΚΗ/ΧΡΕΩΣΤΙΚΗ ΚΑΡΤΑ(χωρίς έξοδα)
 4. Μπορείτε να εξοφλήσετε το ποσό αξίας της παραγγελίας σας χρεώνοντας την πιστωτική/χρεωστική σας κάρτα (Visa,  Mastercard) ακολουθώντας τη σχετική διαδικασία στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα, μέσω του ασφαλούς τραπεζικού περιβάλλοντος της τράπεζας  Alpha Bank.

 5. PAYPAL(έξοδα επιβάρυνσης 3,00 €)
 6. Επιλέγοντας πληρωμή μέσω PayPal, σας δίνετε η δυνατότητα να εξοφληθεί το ποσό αξίας της παραγγελίας σας χρησιμοποιώντας τον ασφαλέστερο και πιο διαδεδομένο τρόπο πληρωμής παγκοσμίως.
  Μόλις ολοκληρώσετε τη συμπλήρωση όλων των υπολοίπων στοιχείων που απαιτούνται για την καταχώρηση της παραγγελίας θα μεταφερθείτε αυτόματα στην ασφαλή ιστοσελίδα του PayPal, από όπου θα έχετε τη δυνατότητα είτε να συμπληρώσετε απευθείας τα στοιχεία της πιστωτικής σας κάρτας είτε να συνδεθείτε στον ήδη υπάρχων PayPal λογαριασμό σας και να χρησιμοποιήσετε με μόλις ένα κλικ τα αποθηκευμένα στοιχεία σας.
  Χρησιμοποιώντας το PayPal για τις συναλλαγές σας, δε δίνετε τα στοιχεία των πιστωτικών/χρεωστικών σας καρτών σε κάθε ηλεκτρονικό κατάστημα αλλά μόνο στο PayPal.

 7. ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΣΕ ΤΡΑΠΕΖΙΚΟ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ (τυχόν τραπεζικά έξοδα επιβαρύνουν τον Πελάτη)

Υπάρχει η δυνατότητα εξόφλησης του ποσό αξίας της παραγγελίας μέσω κατάθεσης σε έναν από τους παρακάτω τραπεζικούς λογαριασμούς της εταιρείας μας:
ALPHA BANK - IBAN: GR2701407720772002002013410
ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ – IBAN: GR5501105460000054600147539
Στοιχεία δικαιούχου λογαριασμών: ΚΟΝΤΟΝΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΙ ΣΙΑ ΟΕ
Η παραγγελία σας θα μπορεί να επεξεργαστεί μόνον εφόσον έχει πραγματοποιηθεί η εξόφληση του συνολικού ποσού αξίας της παραγγελίας, εντός 24 ωρών, ειδάλλως η παραγγελία θα ακυρώνεται αυτομάτως.
Για την ταχύτερη και καλύτερη εξυπηρέτησή σας, παρακαλούμε όπως μας αποστείλετε αντίγραφο της εντολής κατάθεσης,  εντός 24 ωρών,  μέσω  e-mail στο financial@brandsfashion.gr, αναγράφοντας ώς αιτιολογία τον αριθμό παραγγελίας σας και το ονοματεπώνυμο σας.
Σημείωση: Οι πελάτες εκτός Ευρωπαϊκής Ένωσης υπόκεινται σε τυχόν οικονομικές επιβαρύνσεις λόγω διαφορών στην ισοτιμία, εκτελωνισμών κλπ. για τα οποία η εταιρεία δεν φέρει καμία ευθύνη.

ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 50€ ΕΩΣ 2Kg

ΕΓΓΥΗΣΗ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΣ ΧΡΗΜΑΤΩΝ